Hjælp os

Benyt chancen for at være med til at præge bispevalget. Vi har en opgave i forhold til at kommunikere om Annettes kandidatur, så andre får øjnene op for hende som den bedste til jobbet. Nedenfor kan du læse nogle tips til, hvordan du kan vise, at du bakker op om Annette som biskop i Aalborg Stift.

Del budskabet
Måske du har fulgt Annette i lang tid, og måske er det et helt nyt bekendtskab. Uanset håber vi, at du vil sprede de gode historier. Du er også meget velkommen til at dele budskabet på de sociale medier. Det kan være din egen fortælling om et møde med Annette, eller du kan dele andres eller Annettes Facebook sides opslag og på den måde hjælpe til, at endnu flere kender til hendes person og CV.

Mød op
Uanset hvordan du ønsker at bruge din demokratiske stemme i forbindelse med bispevalget, er et møde med bispekandidaterne et godt sted at starte. Så mød op når Annette besøger din by og bliv klogere på, hvilken folkekirke Annette vil arbejde for at skabe. Og tag din partner, ven, kollega, nabo eller hundelufter med. Det er også i disse møder, du kan stille spørgsmål, komme med inputs og deltage i debatten om en levende folkekirke både på land og i by. I kalenderen kan du se, hvor du kan møde Annette.

Giv en personlig donation
Hvis du vil hjælpe med sprede budskabet omkring Annette, vil en donation bidrage til, at vi kan sende information ud i hele stiftet og planlægge møder i provstierne. Vi er glade for, at du vælger at bakke op om Annettes kandidatur som biskop i Aalborg Stift, og vi lover at bruge dit bidrag fornuftigt. Alle bidrag er meget velkomne. Muligt overskud vil gå til Kirkens Korshærs arbejde i stiftet.

Giv et valgfrit beløb gennem MobilePay til 1500RU  eller Reg. 9006, konto 1300350530.